ПОРЯДОК ДЕННИЙ пленарних засідань та засідань Конституційного Суду України на 20-23 грудня 2016 р.

Версія для друку

 

СЕКТОР ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНОЇ РОБОТИ
КОНСТИТУЦІЙНОГО СУДУ УКРАЇНИ
(ПРЕС-СЛУЖБА КСУ)

01033, Київ, Жилянська, 14
тел. 238-10-80, 238-10-25
факс 287-36-16

 

Проект

ПОРЯДОК ДЕННИЙ
пленарних засідань та засідань
Конституційного Суду України

 

20 грудня 2016 року, вівторок.

Початок о 10.00

Пленарні засідання

1. Продовження розгляду справи за конституційним поданням Верховного Суду України щодо відповідності Конституції України (конституційності) другого речення частини сьомої статті 43, частини першої статті 54 Закону України „Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб“ (закрита частина пленарного засідання).

2. Продовження розгляду справи за конституційним поданням 50 народних депутатів України щодо відповідності Конституції України (конституційності) пункту 9 розділу І Закону України „Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України“ від 28 грудня 2014 року № 76–VIII (закрита частина пленарного засідання).

 

21 грудня 2016 року, середа.

Початок о 10.00

Пленарне засідання

1. Продовження розгляду справи за конституційним поданням 49 народних депутатів України щодо відповідності Конституції України (конституційності) положень пункту 12 розділу І Закону України „Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України“ від 28 грудня 2014 року № 76–VIII (закрита частина пленарного засідання).

Засідання

2. Продовження розгляду питання щодо відкриття конституційного провадження у справі за конституційним поданням Верховного Суду України щодо відповідності Конституції України (конституційності) окремих положень законів України „Про природні монополії“, „Про електроенергетику“, „Про державне регулювання у сфері комунальних послуг“, „Про питну воду та питне водопостачання“, а також указів Президента України „Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг“, „Про затвердження Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг“.

 

22 грудня 2016 року, четвер.

Початок о 10.00

Пленарне засідання

Початок розгляду справи за конституційним поданням 48 народних депутатів України щодо відповідності Конституції України (конституційності) окремих положень Закону України „Про запобігання корупції“ та статті 3661 Кримінального кодексу України (усне слухання).

Трансляція пленарного засідання відбудеться на офіційному веб-сайті ссu.gov.ua у рубриці "ВІДЕОТРАСЛЯЦІЯ ЗАСІДАНЬ" за посиланням http://ccu.gov.ua/stream

 

23 грудня 2016 року, п’ятниця.

Початок о 10.00

Офіційне оприлюднення Рішення Конституційного Суду України у справі за конституційним поданням Верховного Суду України щодо відповідності Конституції України (конституційності) положень другого речення частини сьомої статті 43, частини першої статті 54 Закону України „Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб“.

Трансляція пленарного засідання відбудеться на офіційному веб-сайті ссu.gov.ua у рубриці "ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ ЗАСІДАНЬ" за посиланням http://ccu.gov.ua/stream

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сайт розроблено за сприяння Координатора проектів ОБСЄ в Україні
© 2024 Конституційний Суд України