ПОРЯДОК ДЕННИЙ засідань КСУ на 26 вересня 2019 р. (проєкт)

Версія для друку

Проєкт

ПОРЯДОК ДЕННИЙ
засідань
Конституційного Суду України

 

26 вересня 2019 року, четвер.

Початок об 11.45

Спеціальне пленарне засідання Конституційного Суду України

1. Розгляд питання про внесення змін до персонального складу колегій суддів Конституційного Суду України, затвердженого Постановою Конституційного Суду України «Про утворення колегій Конституційного Суду України та затвердження їх персонального складу» від  29 березня 2018 року № 3-пс/2018 (зі змінами).

Пленарні засідання Великої палати Конституційного Суду України

2. Продовження розгляду справи за конституційним поданням 49 народних депутатів України щодо офіційного тлумачення положень статті 1512Конституції України (закрита частина пленарного засідання).

3. Продовження розгляду справи за конституційним поданням 54 народних депутатів України щодо відповідності Конституції України (конституційності) пункту 4 § 2 "Прикінцеві положення" розділу 4 Закону України "Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів" (закрита частина пленарного засідання).

Розгляд справи відкладено.

4. Продовження розгляду клопотання про роз’яснення порядку виконання Рішення Конституційного Суду України від 4 грудня 2018 року № 11-р/2018 у справі за конституційним поданням Верховного Суду України щодо відповідності Конституції України (конституційності) положень частин третьої, десятої статті 133 Закону України „Про судоустрій і статус суддів“ у редакції Закону України „Про забезпечення права на справедливий суд“.

Засідання Великої палати Конституційного Суду України

5. Розгляд клопотань суддів Конституційного Суду України про подовження строку постановлення ухвали про відкриття або про відмову у відкритті конституційного провадження у справах за конституційною скаргою та за конституційним поданням.

6. Розгляд питання щодо відкриття конституційного провадження у справі за конституційним поданням 45 народних депутатів України щодо відповідності Конституції України (конституційності) положень частини другої статті 23 Закону України "Про Державне бюро розслідувань" від 12 листопада 2015 року № 794-VIII.

 

 

Інформує відділ комунікацій Конституційного Суду України та правового моніторингу

Сайт розроблено за сприяння Координатора проектів ОБСЄ в Україні
© 2024 Конституційний Суд України